This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more.


 • Figyelünk a részletekre

  A Riverside az egyetlen olyan nemzetközi magántőke társaság, amely kizárólag a kis- és középvállalati szegmensben fektet be.

  További Információ

  Figyelünk a részletekre

  Csak egy kicsivel több

  A Riverside 1988 óta növekedett és változott is, de egy dolog ugyanaz maradt: ami mi hozzáteszünk, az mindig egy kicsivel több.

  A Riverside az egyetlen olyan nemzetközi magántőke társaság, amely kizárólag a kis- és középvállalati szegmensben fektet be.

  Több, mint 300 befektetésén keresztül a Riverside egyre célirányosabban választotta ki befektetési célpontjait és tudatosan alakította portfóliócégeinek növekedését, páratlan lehetőségeket és erőforrásokat megjelenítve ezzel befektetéseiben a kis- és középvállalati szektorban. Az értékteremtés eszköze a Riverside specializációja, tapasztalatának és erőforrásainak megfelelő felhasználása.

 • Értékközpontúság

  Fontos számunkra tevékenységünk pozitív megítélése

  További Információ

  Értékközpontúság

  Referenciáink

  A Riverside néhány fontos elv szerint működik, biztosítva ezzel, hogy tevékenységünk széles körben elfogadott és elismert lehessen. Hisszük, hogy ez nem csupán etika, hanem az üzleti sikerre vezető út. A magántőke üzletág a bizalomra épül, és elveink melletti kitartásunkkal ezt a bizalmat gyarapíthatjuk az évek múlásával.

  Befektetéseinkben és minden tevékenységünkben az értékközponútágot követjük és ez az egyik fő kulcsa 1988 óta tartó növekedésünknek.

 • Kimagasló teljesítmény

  A Riverside a világ legigényesebb befektetőivel működik együtt

  További Információ

  Kimagasló teljesítmény

  A magántőke különleges befektetési forma

  A kifinomult befektetési lehetőségeket keresők közül sokan a Riverside-ot választják partnerüknek. A Riverside következetesen alkalmazza az általa kidolgozott befektetési stratégiát. Partnereinek befektetési lehetőségeket biztosít Észak-Amerikában, Európában és az Ázsiai – Csendes Óceáni térségben egyaránt.

  Minden alapcsalád egyazon meghatározó üzleti elvet és befektetési stratégiát követ: a Riverside módszere a buy-and-build, tehát olyan cégeket választ befektetési célpontul, amelyek iparágukban vezető szereppel bírnak, képesek nyereséget termelni és megvan bennük a növekedésre való képesség.

Kik Vagyunk

A Riverside globális magántőke-társaság olyan fejlődő vállalkozásokba fektet, amelyek cégértéke nem haladja meg a 400 millió eurót. A Riverside portfóliójába világszerte több mint 75 vállalat tartozik, és alapítása óta összességében a 520-at meghaladó befektetési ügyletet bonyolított le.